Vintage meets New

Hoi iedereen!
Onze pop-up winkel in Gent is nu een permanente winkel geworden. Vanaf 16 september vind je ons dus op onze vaste locatie:
Onderstraat 28!
Het aanbod met onze unieke mix van vintage en nieuwe kleding blijft uiteraard hetzelfde. Door deze verrassende combinatie, shop je bij ons de mooiste outfits die je nergens anders vindt!  
We bieden een eclectische mix aan van stijlen en labels die één ding met elkaar gemeen hebben; ze benadrukken jouw power en vrouwelijkheid.  Mijn doel is om jou te verrassen en te inspireren en meer dan enkel kleding aan te bieden. Ik wil je vooral ook helpen om je mooi en op en top jezelf te voelen in je outfit. 
In onze vintage collectie vind je stuks en stijlen uit het verleden die nu opnieuw in de mode zijn en in de beste kwaliteit. 
In onze nieuwe collecties vind je unieke eco-labels die op een duurzame en ethische manier werken. Hiernaast shop je bij ons ook kleding van jonge talentvolle ontwerpsters met elk hun eigen originele stijl. Zij werken bovendien met beperkte productie om overschotten te vermijden. 
 Ook zal je bij ons prachtige juwelen kunnen vinden. Deze zijn handgemaakt en anti-allergeen. We bieden zowel minimalistische designs als statement oorbellen aan. Perfect om je outfit af te maken en te combineren bij verschillende outfits. 
Er ligt heel wat moois op jou te wachten. Dus kom langs, laat je inspireren en vind jouw mooiste outfits bij ons! 
Tot dan! 
💚Sabrina💚
 
ADRES
Onderstraat 28
9000 Gent
(1 minuutje wandelen van de Vrijdagsmarkt)
OPENINGSUREN
woe-vrij: 11-18h
zat: 10-18h
 
CONTACT
Mail: hello@pieceofrina.com
Gsm: 0473 68 92 41 
Instagram-Facebook:@pieceofrina